Основна школа
„Аксентије Максимовић”
Долово

Такмичења

ОПШТИНСКА ТАКМИЧЕЊА 2016.

ОПШТИНСКО ТАКМИЧЕЊЕ ИЗ ТЕХНИЧКОГ И ИНФОРМАТИЧКОГ ОБРАЗОВАЊА 

Општинско такмичење из техничког и информатичког образовања одржано је у Долову, у нашој школи, 20. марта 2015. Ученик одељења VIII-3 Милан Гаврилов освојио је треће место из техничке дисциплине "Рационално коришћење електричне енергије у домаћинству". Ученица одељења V-2 Марина Петровић освојила је треће место из техничке дисциплине "Практична израда по задатку". Честитамо! 

ОПШТИНСКО ТАКМИЧЕЊЕ ИЗ ПРОГРАМИРАЊА 

Општинско такмичење из програмирања одржано је 21. фебруара у ОШ "Жарко Зрењанин" у Качареву. Ученик одељења VIII-2 Огњен Станковић освојио је прво место, а ученик одељења VIII-1 Филип Ровчанин освојио је треће место. Честитамо! 

ОПШТИНСКО ТАКМИЧЕЊЕ ИЗ ФИЗИКЕ 

Општинско такмичење из физике одржано је 13. марта у ОШ "Гоце Делчев" у Јабуци. Ученик шестог разреда Филип Марковић освојио је треће место, ученица седмог разреда Марија Ракиџић освојила је, такође, треће место, као и ученик Огњен Станковић. Честитамо! 

ОПШТИНСКО ТАКМИЧЕЊЕ ИЗ ГЕОГРАФИЈЕ 

Општинско талмичење из географије одржано је 13. марта у ОШ "Бранко Радичевић" у Панчеву. Ученик седмог разреда Сава Главонић и ученица осмог разреда Жељана Дојчиновић освојили су друга места. Честитамо! 

 

РEПУБЛИЧКА ТАКМИЧЕЊА 2015.

РЕПУБЛИЧКО ТАКМИЧЕЊЕ ИЗ СРПСКОГ ЈЕЗИКА И ЈЕЗИЧКЕ КУЛТУРЕ 

Републичко такмичење из српског језика и језичке културе одржано је 23. маја 2015. године у Тршићу. Милица Ракиџић, ученица наше школе, постигла је изузетан успех, освојила треће место и представила школу у најлепшем светлу. Наша школа добила бројне похвале од Друштва за српски језик и професора са Филолошког факултета који су присуствовали такмичењу. Честитамо Милици и надамо се да ће оваквих успеха бити и у наредним годинама! 

РЕПУБЛИЧКО ТАКМИЧЕЊЕ ИЗ ТЕХНИЧКОГ И ИНФОРМАТИЧКОГ ОБРАЗОВАЊА

Одржано је 17.04. 2015. И 18.04.2015.у ОШ "Доситеј Обрадовић" у Сомбору. Ивана антић, ученица осмог разреда, из дисциплине архитектура и грађевинарство, освојила је треће место

Општинска такмичења 2014/2015.

 
ОПШТИНСКО ТАКМИЧЕЊЕ ИЗ СРПСКОГ ЈЕЗИКА
 
Општинско такмичење из српског језика одржано је 7. марта у ОШ „Стевица Јовановић" у Панчеву. Ученице наше школе, Милица Ракиџић и Тијана Глигоријев освојиле су прво и друго место и тиме се пласирале на Окружно такмичење. Честитамо!
 
ОПШТИНСКО ТАКМИЧЕЊЕ ИЗ ХЕМИЈЕ
 
Општинско такмичење из хемије одржано је 22. фебруара у ОШ „Исидора Секулић" у Панчеву. Ученици наше школе, Огњен Станковић и Жељана Дојчиновић, освојили су друго и треће место и тиме се пласирали на Окружно такмичење. Честитамо! 
 
ОПШТИНСКО ТАКМИЧЕЊЕ ИЗ ФИЗИКЕ 
 
На Општинском такмичењу из физике које је одржано 7. фебруара, ученици наше школе, Огњен Станковић и Марија Ракиџић, освојили су друга места и тиме се пласирали на Окружно такмичење. Честитамо! 
 
ОПШТИНСКО ТАКМИЧЕЊЕ ИЗ ИСТОРИЈЕ
 
Општинско такмичење из историје одржано је 8. марта у ОШ „Бртаство Јединство" у Панчеву. Ученици наше школе, Филип Марковић и Тијана Глигоријев, освојили су прво и треће место и тиме се пласирали на Окружно такмичење. Ученица Милица Ракиџић такође се пласирала на Окружно такмичење. Честитамо! 
 
ОПШТИНСКО ТАКМИЧЕЊЕ ИЗ БИОЛОГИЈЕ
 
Општинско такмичење из биологије одржано је 14. марта у ОШ „Вук Караџић" у Старчеву. Ученици наше школе остварили су значајан успех: Филип Марковић освојио је прво место, а ученици Тијана Глигоријев, Исидора Живојновић, Сава Главонић, Јелена Јотић и Милица Ракиџић освојили су треће место. Честитамо!  
 
ОПШТИНСКО ТАКМИЧЕЊЕ ИЗ ИНФОРМАТИКЕ
 
Општинско такмичење из информатике одржано је 22. фебруара у ОШ „Жарко Зрењанин" у Качареву. Ученица наше школе, Марија Ракиџић освојила је треће место. Честитамо! 
 
 
ОПШТИНСКО ТАКМИЧЕЊЕ ИЗ МАТЕМАТИКЕ
 
 
Општинско такмичење из математике одржано је 28. фебруара у ОШ „Јован Јовановић Змај" у Панчеву. Ученица наше школе, Марија Ракиџић освојила је треће место и пласирала се на Окружно такмичење. Честитамо!

ОКРУЖНА ТАКМИЧЕЊА 2014/2015.

ОКРУЖНО ТАКМИЧЕЊЕ У РУКОМЕТУ

Окружно такмичење у рукомету за дечаке одржано је 09. децембра 2014. године у Банатском Карловцу. Ученици наше школе освојили су прво место. Честитамо им на постигнутом успеху!

ОКРУЖНО ТАКМИЧЕЊЕ ИЗ ФИЗИКЕ

Окружно такмичење из физике одржано је 07. марта 2015. године у ОШ "Гоца Делчев" у Јабуци. Огњен Станковић, ученик наше школе, освојио је треће место. Честитамо!

ОКРУЖНО ТАМИЧЕЊЕ ИЗ СРПСКОГ ЈЕЗИКА И ЈЕЗИЧКЕ КУЛТУРЕ 

Окружно текмичење из српског језика и језичке културе одржано је 18. априла 2015. године. у ОШ "Свети Сава" у Панчеву. Ученице наше школе, Милица Ракиџић и Тијана Глигоријев освојиле су друго и треће место. Честитамо!

ОКРУЖНО ТАМИЧЕЊЕ ИЗ ТЕХНИЧКОГ И ИНФОРМАТИЧКОГ ОБРАЗОВАЊА

Окружно такмичење из техничког и информатичког образовања одржано је 29. марта 2015. у ОШ "Жарко Зрењанин" у Банатском Новом Селу. Ученица Ивана Антић освојила је прво место, ученик Урошев Милош треће, Ракиџић Марија, ученица шестог разреда, из бродомоделарства је освојила прво место, Крстин Љубица из дисциплине ваздухопловно моделарство је осволила треће место, Јаћимовић Данијела, ученица петог разреда, из дисциплине практична израда задатака је освојила друго место, Ђорђевић Александар, ученик шестог разреда, из дисциплине архитектура и грађевинарство је освојио друго место.

Техничко и информатичко образовање

ОПШТИНСКО ТАКМИЧЕЊЕ-  15.03.2015. године 

ОШ "Жарко Зрењанин" Банатско Ново Село

Јаћимовић Данијела ученица петог разреда из дисциплине практична израда задатака је освојила прво место

Ђорђевић Александар ученик шестог разреда из дисциплине архитектура и грађевинарство је освојио друго место

Урошев Милош ученик осмог разреда из дисциплине ИКТ је освојио треће место

Ракиџић Марија ученица шестог разреда из бродомоделарства је освојила прво место

Ученици по ИОП-у

Антић Ивана ученица осмог разреда из дисциплине архитектура и грађевинарство је освојила прво место

Крстин Љубица из дисциплине ваздухопловно моделарство је осволила друго место

 

 

ОКРУЖНО ТАКМИЧЕЊЕ- 29.03.2015.

ОШ "Жарко Зрењанин" Банатско Ново Село

Урошев Милош ученик осмог разреда из дисциплине ИКТ је освојио треће место

Антић Ивана ученица осмог разреда из дисциплине архитектура и грађевинарство је освојила прво место

Ракиџић Марија ученица шестог разреда из бродомоделарства је освојила прво место

Крстин Љубица из дисциплине ваздухопловно моделарство је осволила треће место

Јаћимовић Данијела ученица петог разреда из дисциплине практична израда задатака је освојила друго место

Ђорђевић Александар ученик шестог разреда из дисциплине архитектура и грађевинарство је освојио друго место

 

РЕПУБЛИЧКО ТАКМИЧЕЊЕ- 17.04. 2015. И 18.04.2015.

ОШ "Доситеј Обрадовић" Сомбор

Антић Ивана ученица осмог разреда из дисциплине архитектура и грађевинарство је освојила треће место

ЧЕСТИТАМО!!!

 

 

 

Последње вести